Sådan finder du programmets serienummer

Hvis du købte Norton-programmet online, findes serienummeret i den ordrebekræftelse, som blev sendt til den mailadresse, du opgav under købet.

Programmets serienummer kan også findes i det installerede program. Den måde, du finder serienummeret på, afhænger af Norton-programmet og den version, som er installeret. Følg anvisningerne for at finde serienummeret i Norton-programmet.

Norton 360 v1 eller v2 til Windows

1. Start Norton 360.

2. Klik på Hjælp og support.

3. Klik på Om Norton 360.

Programmets serienummer vises under konto-id'et.

Norton AntiVirus eller Norton Internet Security 2006 til Windows

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Hjælp og support.

3. Vælg Om <programmets navn> i den rullemenu, som vises.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton AntiVirus eller Norton Internet Security 2007 til Windows

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Support.

3. Klik på Om <navnet på programmet> under Abonnements- og kontooplysninger.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Hjælp og support i det øverste højre hjørne.

3. Klik på Om.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton AntiVirus 12 eller Norton Internet Security 5 til Mac

1. Start Norton-programmet på din Mac-computer.

2. Vælg Om Norton AntiVirus eller Om Norton Internet Security i programmenuen.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton Security eller Norton Security med Backup til Windows

1. Start Norton-programmet.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Hjælp > Om.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton Security for Mac

1. Start Norton-programmet.

2. Vælg Om Norton Security i programmenuen. Programmets serienummer vises i feltet Om.

Sådan aktiverer du dit Norton-program

Sådan finder du Norton-programmet på enheden

Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at forny dit Norton-program.

Om programmer, der ikke kan administreres

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82631725_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 05/09/2014