Sådan finder du programmets serienummer

Hvis du købte Norton-programmet online, findes serienummeret i den ordrebekræftelse, som blev sendt til den mailadresse, du opgav under købet.

Programmets serienummer kan også findes i det installerede program. Den måde, du finder serienummeret på, afhænger af Norton-programmet og den version, som er installeret. Følg anvisningerne for at finde serienummeret i Norton-programmet.

Norton 360 v1 eller v2 til Windows

1. Start Norton 360.

2. Klik på Hjælp og support.

3. Klik på Om Norton 360.

Programmets serienummer vises under konto-id'et.

Norton AntiVirus eller Norton Internet Security 2006 til Windows

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Hjælp og support.

3. Vælg Om <programmets navn> i den rullemenu, som vises.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton AntiVirus eller Norton Internet Security 2007 til Windows

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Support.

3. Klik på Om <navnet på programmet> under Abonnements- og kontooplysninger.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton AntiVirus, Norton Internet Security eller Norton 360

1. Start dit Norton-program.

2. Klik på Hjælp og support i det øverste højre hjørne.

3. Klik på Om.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton AntiVirus 12 eller Norton Internet Security 5 til Mac

1. Start Norton-programmet på din Mac-computer.

2. Vælg Om Norton AntiVirus eller Om Norton Internet Security i programmenuen.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton Security eller Norton Security med Backup til Windows

1. Start Norton-programmet.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på Hjælp > Om.

Programmets serienummer vises i feltet Om.

Norton Security for Mac

1. Start Norton-programmet.

2. Vælg Om Norton Security i programmenuen. Programmets serienummer vises i feltet Om.

Sådan aktiverer du dit Norton-program

Sådan finder du Norton-programmet på enheden

Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at forny dit Norton-program.

Om programmer, der ikke kan administreres

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v82631725_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 05/09/2014