Overførsel og installation af et Norton-program

Norton Management gør det muligt at hente og installere Norton-programmet på din enhed. Du kan kun hente et Norton-program fra Norton Management, hvis det er registreret. Sådan registreres programmet, Registrering af Norton-programmet

Sådan hentes og installeres et registreret Norton-program

1. Log på Norton Management.

2. Klik på fanen Min konto.

3. Klik på Ordrehistorik på siden Min konto.

4. Klik på Hent ud for et program med et aktivt abonnement i afsnittet Ordrehistorik.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil køre Norton Download Manager, skal du klikke på Kør.

• Hvis du vil gemme Norton Download Manager, skal du klikke på Gem.

Når overførslen er gennemført, skal du køre filen fra den placering, du gemte den på.

6. Følg anvisningerne på skærmen.

Med Norton Download Manager hentes og installeres Norton-programmet automatisk.

Visse Norton-programmer har ikke abonnementer. Disse produkter kan ikke registreres i Norton Management. Det er kan muligt at hente disse programmer fra Norton Management, hvis de er købt i en Symantec-onlinebutik Hvis dine ordreoplysninger ikke vises i afsnittet Ordrehistorik eller Produktoplysninger, skal du kontakte den Symantec-onlinebutik, hvor du købte programmet.

Sådan kan du se dine onlinebestillinger og hente programmer uden abonnement

1. Log på Norton Management.

2. Klik på fanen Min konto.

3. Klik på Ordrehistorik på siden Min konto.

4. Klik på ordrenummeret for den pågældende ordre i afsnittet Ordrehistorik for at få vist ordreoplysningerne.

5. Klik på Hent.

6. Følg anvisningerne på skærmen, og installer programmet.

7. Læs licensaftalen, og indtast produktnøglen eller aktiveringskoden, hvis du bliver bedt om det.

Du finder produktnøglen på siden med ordreoplysninger.

8. Følg anvisningerne på skærmen.

Beskyttelse af din enhed med et Norton-sikkerhedsprogram

Om sikkerhedsstatusindikatorerne på siden Mine enheder

Sådan gør du, hvis du bliver bedt om at forny dit Norton-program.

Sådan overføres licensen til en ny enhed

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82514793_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 05/04/2013