Sådan slettes en Identity Safe-boks

Når du sletter online boksen til Identity Safe, slettes alle data, som er gemt i Identity Safe, permanent.

Nulstil Identity Safe

  1. Start Norton-programmet.

    Hvis du har installeret Norton Identity Safe som et separat program, skal du gå videre til trin 5.

  2. Klik på Indstillinger.

  3. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger.

  4. Klik på Konfigurer ud for Identity Safe.

  5. Angiv en forkert adgangskode tre gange i vinduet Boks lukket for at få vist muligheden Vil du slette din boks?

  6. Ud for Vil du slette din boks? skal du vælge klik her.

  7. Klik på Ja, slet min boks i vinduet Slet boks.

  8. Indtast adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Slet min boks.

  9. Klik på Ja i den dialogboks, hvor du skal bekræfte, om du vil slette boksen permanent.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82380415_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows
Sidst ændret: 02/09/2016