Installation af Norton Mobile Security på din iOS-enhed

Hvis du vil bruge funktionerne i Norton Mobile Security, skal du have en Norton Account, der giver ret til at bruge Norton Mobile Security. Hvis du mangler en godkendelse kan du købe Norton Mobile Security i Nortons online-butik.

Hvis du allerede har købt en Norton Mobile Security-licens, skal du gå til webstedet Norton Mobile Security for at registrere dit køb. Du kan få flere oplysninger ved at læse: Aktivering af Norton Mobile Security.

Download og installer Norton Mobile Security

1. Start applikationen Applikation Store i Springboard.

2. Søg efter applikationen Norton Mobile Security, og tryk på Gratis > Installer app.

3. Når downloaden udført, vises ikonet Norton Mobile på springbrættet. Tryk på ikonet Norton Mobile for at åbne applikationen.

4. Læs Norton Licensaftale, og tryk derefter på Acceptér.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton Account, og tryk derefter på Log på.

6. Gå til vinduet Registrer enhed, navngiv enheden, og tryk derefter på OK.

Installationen af Norton Mobile Security er nu fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82335118_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS 4.x, iOS 5.x, iOS 6.x, iOS 7.x
Sidst ændret: 22/08/2013