Ifølge Norton Utilities 16.0 er systemets sundhedstilstand ringe

Systemets sundhedstilstand i Norton Utilities 16.0 vises som God, hvis du ikke udfører de anbefalede opgaver regelmæssigt. Disse anbefalede opgaver vises i Norton Utilities Dashboard under "Næste nødvendige trin for at opnå god sundhedstilstand".

Gør følgende for at opnå god sundhedstilstand:

TRIN 1

Ryd op i registreringsdatabasen

1. Start Norton Utilities.

2. Klik på Ryd op i registreringsdatabasen.

Norton Utilities scanner for problemer i Windows-registreringsdatabasen.

3. Når scanningen er udført, skal du klikke på Reparerer.

4. Klik på Fortsæt.

5. Gentag linje 1 til 4, så du sikrer dig, at alle problemer er løst.

TRIN 2

Tilføjelse af en nøgle i registreringsdatabasen til listen Ignorer

1. Start Norton Utilities.

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

2. Klik på Ryd op i registreringsdatabasen.

Norton Utilities scanner for problemer i Windows-registreringsdatabasen.

3. I vinduet med resultater, skal du højreklikke på den post, der findes flere gange i løbet af scanningen og klikke på Tilføj værdien til listen Ignorer.

4. Højreklik på posten igen, og vælg Tilføj undernøgle til listen Ignorer.

5. Gentag linje 3 og 4 for alle de poster, der findes flere gange i scanningen af registreringsdatabasen, og hvor problemet ikke er blevet løst.

6. Klik på Reparer.

7. Klik på Fortsæt.

TRIN 3

Kør en scanning af og oprydning i personlige oplysninger

1. Start Norton Utilities.

2. Gå til Fortrolighed, og klik på Ryd din Windows-historik.

3. Klik på Windows i venstre rude.

4. Gå til Ryd Windows-indstillinger, klik på Dokumenthistorik, og klik derefter på Gem valg.

5. Klik på Ryd op i alle.

Disse opgaver rydder typisk op i historikken i Windows-, browser- og tredjepartsprogrammernes tilføjelser, som er gemt i de pågældende placeringer.

6. Når Norton Utilities er færdig med at rydde disken, skal du klikke på Fortsæt.

TRIN 4

Kør Reparer drev

1. Start Norton Utilities.

2. Gå til fanen Gendannelse, og klik på Reparer drev.

3. Vælg det drev, der skal repareres.

4. Gå til Vælg drevhandling, og vælg Reparer drev.

5. Marker feltet Udfør ved start.

6. Klik på Start

Der vises en meddelelse om, at disken repareres ved genstart.

7. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hvis du vil udføre en diskdefragmentering ved start, skal du fuldføre trin 4 og genstarte computeren bagefter.

TRIN 5

Kør Defragmenter diske

1. Start Norton Utilities.

2. Gå til fanen Ydeevne, og klik på Defragmenter diske.

3. Vælg det drev, der skal repareres.

4. Gå til Handlinger, og klik på Dyb defragmentering, og markér afkrydsningsfeltet Udfør ved genstart.

5. Klik på Start

6. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hvis du ikke har genstartet computeren efter opgaven Reparer drev, udføres handlingerne Reparer drev og Defragmenter disk efter start. Opgaverne kan tage et par timer at udføre. Hvis de annulleres, kan det påvirke Systemets sundhedstilstand.

TRIN 6

Kør Komprimer registreringsdatabasen

1. Start Norton Utilities.

2. Gå til fanen Ydeevne, og klik på Komprimer registreringsdatabasen.

3. Marker feltet Opret gendannelsespunkt.

4. Klik på Start

5. Vent lidt, mens analysen af registreringsdatabasen færdiggøres.

6. Klik på Anvend for at acceptere ændringerne.

7. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Ja.

TRIN 7

Kør Optimering af starttid

1. Start Norton Utilities.

2. Gå til fanen Ydeevne, og klik på Defragmenter diske.

3. Vælg Optimering af starttid under Handling.

4. Klik på Start

5. Klik på Fortsæt, når optimeringen er udført.

TRIN 8

Kør Rens diske

1. Start Norton Utilities

2. Gå til fanen Fortrolighed, og klik på Rens drev.

3. Klik på statusindikatoren Rens ledig drevplads, så den skifter til grøn.

4. Vælg drevene, der skal renses.

5. Klik på Gem valg.

6. Klik på Ryd op på diske.

Når rensningen udføres, kan rensede data ikke benyttes ved hjælp af standardmetoderne til filgendannelse. Funktionen gør også, at slettede datafragmenter, der optager ledig plads på drevet, ikke kan benyttes ved hjælp af standardmetoderne til filgendannelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82088470_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/02/2016