Handlingscenter til Windows påstår, at mit Norton-program er deaktiveret, eller at der ikke er installeret et antivirusprogram

I sjældne tilfælde viser Microsoft Windows en rapporteringsfejl, når der installeres Norton-programmer. Fejlen blokerer sikkerhedsprogrammernes muligheder for at rapportere deres status korrekt i Windows Sikkerhedscenter, og den påvirker muligvis også andre sikkerhedsprogrammer.

Ifølge vores omfattende test og undersøgelser virker Norton-programmerne stadig optimalt og bliver ved med at rapportere deres status korrekt i det primære Norton-programs vindue, selvom Windows Sikkerhedscenter viser modstridende oplysninger.

Kør LiveUpdate i Norton-programmet for at løse dette problem.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81754387_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/08/2015