Min grænseflade i Norton-programmet til Mac ændres til det foretrukne sprog, men nogle af indstillingerne vises stadig på engelsk, selvom jeg har opdateret til den nyeste version

TRIN 1

Afinstallation af Norton Internet Security

1. Klik på Start > ProgrammerApple -menulinjen.

2. Gå til mappen Programmer, åbn mappen Symantec Solutions, og dobbeltklik derefter på Symantec Uninstaller.

3. Markér Norton-antivirusprogram, Norton Firewall, Norton internet Security og Norton Identity i vinduet Afinstaller Symantec-programmer, og klik på Afinstaller.

4. Gå til vinduet Bekræft, og klik på Afinstaller.

5. Indtast administrator-brugernavnet og -adgangskoden, og klik derefter på Ok.

6. Klik på Luk i det afinstallationsvindue, der indeholder en oversigt over slettede elementer.

7. Klik på Genstart.

TRIN 2

Download Norton-programmet

1. Log på Norton-webstedet.

2. Klik på Hent.

3. Klik på Acceptér og hent under Installer på denne enhed.

Installationsfilen til Norton-programmet gemmes som standard i mappen Overførsler.

4. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

6. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

7. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81680961_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/07/2016