Norton Family-tilgængelighed

Norton Family og Norton Family Premier findes på dansk til følgende platforme:

• Norton Family- og Norton Family Premier-webportal

• Norton Family og Norton Family Premier til Windows

• Norton Family og Norton Family Premier til Android

• Norton Family til iOS

Du kan købe eller benytte Norton Family Premier på websiden for Norton Family.

Hvis du vil se, hvilke platforme der understøtter andre sprog, kan du klikke på linket Dansk øverst til højre på siden og vælge dit foretrukne sprog.

Norton Family til iOS fås i øjeblikket kun i USA, Storbritannien, Japan, Australien, New Zealand, Sydafrika, Hongkong og Indonesien.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81612130_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 10/11/2016