Bekræft onlinekøbsordren

Hvis du har bestilt et Norton-abonnement online med henblik på køb, skal du bekræfte ordren på Norton-kontoen. Du kan først downloade Norton-tjenesten og administrere abonnementet, når du har bekræftet ordren.

Du kan let kontrollere, om du har bekræftet bestillingen ved at se på ikonet for tjenesten på siden Abonnementer. Hvis du ikke har bekræftet ordren, er ikonet nedtonet. Herudover kan du se ordreoplysningerne på siden Abonnementer. Når du har bekræftet ordren, vises ordreoplysningerne i afsnittet Ordreoplysninger.

Norton-kontoen oprettes automatisk, når du afgiver bestilling online. Du kan logge på Norton-kontoen og bekræfte købet ved hjælp af dine loginoplysninger. Dit Norton-abonnement registreres automatisk på din Norton-konto.

Hvis du ikke har afgivet en bestilling, kan du vælge at annullere den.

Det er ikke alle onlinebestillinger, der skal bekræftes. Hvis du har angivet en forkert adgangskode eller forkerte faktureringsoplysninger under købet af abonnementet, skal du bekræfte din ordre.

Bekræft onlinekøbsordren

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på Bekræft nu på det banner, der vises.

3. Vælg Ja, jeg afgav denne bestilling, og indtast produktserienummeret på siden Norton-ordrebekræftelse under Bekræft ordren.

Du kan finde produktets serienummer i den ordrebekræftelsesmail, du har modtaget fra Norton.

4. Klik på Godkend ordre

Hvis du vil annullere ordren, skal du vælge Jeg har ikke afgivet denne ordre og klikke på Afvis ordre.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81400923_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 12/04/2017