Bekræftelse af onlinekøbsordrer

Hvis du har bestilt et Norton-produkt online med henblik på køb, skal du bekræfte ordren på Norton-kontoen. Du kan først downloade Norton-programmet og administrere abonnementet, når du har bekræftet ordren.

Du kan let kontrollere, om du har bekræftet bestillingen ved at se på produktikonet på siden Tjenester. Hvis du ikke har bekræftet ordren, er programikonet nedtonet. Herudover kan du se ordreoplysningerne på siden Tjenester. Når du har bekræftet bestillingen, kan du se bestillingsoplysningerne i afsnittet Ordrehistorik på siden Min konto.

Norton-kontoen oprettes automatisk, når du afgiver bestilling online. Du kan logge på Norton-kontoen og bekræfte købet ved hjælp af dine loginoplysninger. Dit abonnement på Norton-programmet registreres automatisk på din Norton Account.

Hvis du ikke har afgivet en bestilling, kan du vælge at annullere den.

Det er ikke alle onlinebestillinger, der skal bekræftes. Hvis du har angivet en forkert adgangskode eller forkerte faktureringsoplysninger under købet af programmet, skal du bekræfte din ordre.

Sådan bekræfter du onlinekøbsordrer

1. Log på Norton-kontoen.

2. Klik på det Norton-produkt, du har købt online, på siden Tjenester.

Norton-produktet vises nedtonet.

3. Vælg Bekræft ordre.

4. Indtast produktserienummeret i feltet Serienummer.

Du kan finde serienummeret i den ordrebekræftelsesmail, du har modtaget fra Norton.

5. Klik på Godkend ordre

Hvis du vil annullere ordren, skal du vælge Jeg har ikke afgivet denne ordre og klikke på Afvis ordre.

6. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81400923_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/09/2015