Meddelelse: "Kunne ikke registrere. Der opstod en ukendt fejl. Prøv igen senere." når jeg registrerer Norton Mobile Security

Afbrydelsen af Norton Mobile Security-tjenesten er løst og en rettelse findes på Google Play Store med den senest opdaterede version. Kontrollér, at du har afinstalleret Norton Mobile Security og installeret den seneste version fra Google Play.

TRIN 1

Deaktiver Enhedsadministrator for Norton Mobile Security

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Gå til Personlig, tryk på Sikkerhed, og tryk derefter på Enhedsadministratorer.

3. Kontrollér, at der ikke er nogen markering i afkrydsningsfeltet ved siden af Norton Mobile Security. Hvis det er markeret, skal du trykke på det for at deaktivere Enhedsadministrator for Norton Mobile Security.

TRIN 2

Afinstaller Norton Mobile Security

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Afhængigt af versionen af operativsystemet på din Android skal du gøre et af følgende:

• Med Android OS 4.x: Tryk på Applikationsadministrator.

• Tryk på Program og derefter på Administrer programmer, hvis du bruger Android OS 3.x eller tidligere.

3. Tryk på Norton Mobile Security på listen over applikationer.

4. Tryk på Afinstaller.

5. Tryk på OK for at bekræfte.

6. Tryk på OK, når afinstalleringen er færdig.

TRIN 3

Download og installer Norton Mobile Security

1. Gør et af følgende:

• Start applikationen Google Play på din Android-enhed, og søg efter Norton Mobile Security. Åbn siden Norton Antivirus og Sikkerhed i søgeresultater.

• Hvis du åbner siden ved hjælp af din Android-enhed, skal du gå til siden Norton Antivirus og sikkerhed i Google Play.

2. Hent Norton Mobile Security-applikationen.

Den version af Norton Mobile Security, som du henter og installerer fra Google Play Store, er Lite-versionen. Når du registrerer den på din Norton-konto med en gyldig licens, opgraderes der til den fulde version.

3. Når overførslen er fuldført, starter installationen af Norton Mobile Security automatisk.

4. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

5. Læs slutbrugerlicensaftalen, og markér feltet Jeg accepterer Nortons licensaftale og Vilkår for anvendelse.

6. Tryk på Acceptér og start.

7. Læs oplysningerne om nye funktioner i Norton Mobile Security, svip gennem skærmbillederne, og tryk på Næste.

8. Tryk på Log på for at registrere programmet på din Norton-konto

Du skal først registrere din enhed på din Norton-konto, før du kan få adgang til alle funktionerne i Norton Mobile Security. Hvis du ikke registrerer din enhed, kan du kun benytte Anti-Malware-funktionen.

9. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

10. Navngiv din enhed, og tryk derefter på OK.

Installationen af Norton Mobile Security er nu fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81399837_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sidst ændret: 18/06/2014