Du kan vælge, hvilken søgemaskine du vil bruge til at søge efter oplysninger på nettet med. Du kan ændre standardsøgemaskinen manuelt ved at følge de trin, der passer til den browser, som du bruger.

Sådan ændres standardsøgemaskinen i Microsoft Internet Explorer

1. Åbn en browser.

2. Klik på Søgeindstillinger (markeret med en nedadrettet pil) i det øverste højre hjørne.

3. Klik på Administrer søgemaskiner i rullelisten, der vises.

4. Klik på på søgemaskinen, du vil bruge som standard, i vinduet Administrer tilføjelsesprogrammer.

5. Klik på Gem som standard.

6. Klik på Luk.

Sådan ændres standardsøgemaskinen i Mozilla Firefox

1. Åbn en browser.

2. I adresselinjen skal du indtaste about:config.

3. Klik på Jeg lover at være forsigtig i påmindelsesafsnittet på siden, der vises.

4. Skriv browser.search.defaultenginename i tekstfeltet Søgning.

5. Højreklik på browser.search.defaultenginename i søgeresultatet, og klik på Rediger.

6. Fjern tekstindholdet i beskedfeltet Indtast søgestreng, og indtast din standardsøgemaskines URL-adresse.

7. Klik på OK.

8. Luk fanen med about:config.

Sådan ændres standardsøgemaskinen i Google Chrome

1. Åbn en browser.

2. I øverste højre hjørne skal du klikke på det ikon i Google Chrome, der vises som tre horisontale linjer.

3. Klik på Indstillinger i rullelisten.

4. Klik på Administrer søgemaskiner... på siden Indstillinger under Søgning.

5. Vælg søgemaskinen, du vil bruge som standard, og klik på Gør til standard.

6. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81220617_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015