Annullering af automatisk fornyelse af dit Norton-abonnement

Med Nortons automatiske fornyelsestjeneste kan du automatisk forny abonnementet på dit Norton-produkt, inden det udløber. Tjenesten omfatter løbende opdateringer og beskyttelse år efter år for alle de brugere, der vælger Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Hvis du har valgt et månedligt abonnement på dit Norton-produkt, vil du være beskyttet måned efter måned.

Du kan til enhver tid under dit abonnement annullere automatisk fornyelse ved at slå funktionen fra. Når funktionen til automatisk fornyelse er slået fra, skal du forny dit abonnement manuelt, før det udløber.

Hvis du annullerer Nortons automatiske fornyelsestjeneste, skal du forny dit abonnement manuelt, når det udløber, for at modtage sikkerhedsopdateringer.

Du kan også kontakte Nortons kundeservice for at annullere Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Sådan annullerer du automatisk fornyelse af dit Norton-abonnement

1. Log på Norton Management.

2. Klik på fanen Min konto.

3. Klik på Automatisk fornyelse og abonnementer på siden Min konto.

4. Flyt knappen TIL/FRA til positionen FRA i kolonnen Automatisk fornyelse på siden Automatisk fornyelse og abonnementer.

Om Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Beskyttelse af din enhed med et Norton-sikkerhedsprogram

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81211463_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 12/05/2014