Administrer automatisk fornyelse af abonnementer købt fra en asiatisk Norton Online-butik

Hvis du har købt Norton-tjenesten i en af de asiatiske Norton-onlinebutikker, skal du administrere indstillingerne for automatisk fornyelse direkte i den asiatiske Norton-onlinebutik.

For at administrere indstillinger for automatisk fornyelse skal du klikke på den Norton-onlinebutik, hvor du købte dit abonnement:

Du kan læse om, hvordan du annullerer automatisk fornyelse af et Norton-abonnement, som er købt i en af ovenstående butikker, i Jeg vil annullere automatisk fornyelse for mit Norton-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v81141465
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 18/03/2021