Funktioner i Norton Utilities 16.0

Unødvendige filer, forældede poster i registreringsdatabasen og harddiskproblemer kan gøre din pc langsom og ligefrem få den til at bryde sammen. Med Norton Utilities 16.0 kan du rydde op på din pc, gøre den hurtigere og få den til at køre optimalt. Fejl i Microsoft® Windows® lokaliseres og rettes, så pc'en ikke går i stå eller kører langsommere, eller du mister dine filer. Pc'ens hastighed under opstart optimeres. Registreringsdatabasen i Windows repareres og optimeres, hvilket giver bedre stabilitet og hurtigere programindlæsning. Harddisken renses og gøres hurtigere, så du får mere plads til dine filer.

KORT OM TJENESTEN

• Defragmenterer diske (Speed Disk™) : Samler (defragmenterer) og omarrangerer(optimerer) filer og data, som er blevet spredt på din harddisk

• Reparer drev (Disk Doctor) : Scanner din harddisk og advarer dig om problemer, der kan forårsage computerfejl og harddisknedbrud

• Privacy Cleaner : Sletter permanent historik og internetaktiviteter, der ligger gemt på din computer, så dine fortrolige oplysninger beskyttes

• Registry Cleaner retter fejl i Windows-registreringsdatabasen, der kan gøre pc'en langsommere, udløse fejlmeddelelser eller forårsage, at Windows går ned

• Komprimering af registreringsdatabasen : Fjerner huller, ledig plads og korrupte filer i registreringsdatabasen og komprimerer dem, hvilket frigør systemhukommelse og gør pc'ens opstart hurtigere

• Registry Restore sikkerhedskopierer registreringsdatabasen, før reparationer udføres, så du kan fortryde dem, hvis det skulle blive nødvendigt

• Startup Manager gør det muligt at vælge de programmer, der skal indlæses automatisk, når Windows starter, hvilket frigør hukommelse og forbedrer pc'ens hastighed under opstart

• Gendan mistede filer (UnErase™ Wizard) : Gør det muligt at gendanne fejlagtigt slettede filer, der ligger skjult på harddisken

• Smart-opdateringer : Lydløs og automatisk installation af produktopgraderinger

• Duplicate File Finder finder alle dublerede filer rundt omkring på din harddisk, så du kan fjerne dem og frigøre plads på harddisken til flere filer

• System Dashboard viser dig trin for trin, hvordan du får computeren til at køre som ny igen

• Application Uninstaller fjerner programmer, som enten ikke er i brug, eller som bruger for mange ressourcer

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81106731_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/02/2016