Sådan komprimeres Windows-registreringsdatabasen ved hjælp af Norton Utilities 16.0

Ved at komprimere registreringsdatabasen fjernes huller, spildt plads og ødelagte nøgler fra den. Der foretages også en defragmentering af registreringsdatabasefilerne i Windows. Når komprimeringen er udført, har registreringsdatabasen en lineær struktur, så programmer reagerer hurtigere, registreringsdatabasen åbnes hurtigere, og computeren kører bedre.

Komprimer Windows-registreringsdatabasen

Du skal lukke alle åbne programmer, før du komprimerer Windows-registreringsdatabasen.

1. Start Norton Utilities.

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

2. Gå til fanen Ydeevne , og klik på Komprimer din registreringsdatabase under Vælg handling.

3. Klik på Start for at påbegynde analysen af registreringsdatabasen.

Det anbefales at oprette et systemgendannelsespunkt, før du komprimerer registreringsdatabasen. Markér Opret et systemgendannelsespunkt.

4. Analyseresultaterne vises, når analysen af registreringsdatabasen er udført.

Hvis du vil se den detaljerede analyse, skal du klikke på Flere oplysninger.

5. Klik på Anvend for at acceptere ændringerne.

6. Klik på Ja i vinduet Genstart af Windows påkrævet for at anvende ændringerne.

Du skal genstarte computeren for at anvende ændringerne og optimere ydeevnen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v81105211_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/09/2015