Meddelelsen: "Du er i fare. Din computer- og netværksbeskyttelse er i fare" vises i Norton-produktet

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Du kan rette fejlen ved at vælge operativsystemet og følge anvisningerne:

Adskillige Norton-brugere har delt deres løsning på dette problem på vores brugergruppeforum. Du kan finde løsninger fra andre brugere, når der i Norton-programmet vises meddelelsen "Enheden er i fare", i Norton Community.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80973375_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/02/2017