Meddelelsen: "Systemet skal genstartes" vises, når du klikker på Login-assistent eller Konfigurer boks på Norton-værktøjslinjen

Fejlen er rettet i de nyeste opdateringer til Norton. Kør LiveUpdate, indtil alle opdateringerne er hentet, hvis du vil have de nyeste opdateringer til Norton.

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

Hvis du har Norton Identity Safe, skal du klikke på ikonet Indstillinger nederst i hovedvinduet. Klik på Kontrollér, om der er nye opdateringer i vinduet Indstillinger på fanen Om.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80970728_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows
Sidst ændret: 04/09/2017