Hovedvinduet i Norton-programmet

Vidste du det? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Norton Internet Security er markedets hurtigste og letteste samlede løsning til beskyttelse af din Mac og alle dine onlineaktiviteter.

I hovedvinduet i Norton-programmet er alle funktioner samlet til de aktiviteter, du kan udføre med programmet. Du kan få adgang til programmets vigtigste funktioner og administrere Mac-computerens ydeevne i hovedvinduet.

Du kan bruge følgende funktioner til at udføre vigtige opgaver i Norton-programmet:

Sikkerhed

Gør det muligt at se den overordnede beskyttelsesstatus for computeren.

Når systemstatussen er Sikker, er computeren fuldt beskyttet. Når systemstatussen er Bemærk, skal du sørge for at løse alle problemer. Når systemstatussen er I fare, skal du straks løse problemerne.

Når systemstatussen er I fare eller Bemærk, er der en funktion til at løse alle problemerne samtidig i dette afsnit.

Scanninger

Giver adgang til forskellige typer af scanninger, som beskytter computeren og dine følsomme data.

Du kan bruge funktionen Scanninger og afvikle følgende typer af scanninger:

• Hurtig scanning : Scanner hjemmemapperne på din Mac.

• Komplet scanning : Scanner valgte diske for at fjerne virus og andre sikkerhedstrusler.

• Arkivscanning : Scanner et bestemt arkiv eller en bestemt mappe på din Mac og fjerner alle sikkerhedstrusler.

• Planlagt scanning : Giver mulighed for at konfigurere en planlagt scanning. Norton-programmet scanner automatisk din Mac-computer på den dato og det klokkeslæt, som du vælger.

LiveUpdate

Gør det muligt at køre LiveUpdate for at downloade de seneste virusdefinitioner og programopdateringer.

Norton-programmet bruger de seneste virusdefinitioner fra Symantecs servere til at registrere og fjerne de nyeste sikkerhedstrusler.

Avanceret

Gør det muligt at åbne vinduet Avanceret.

Du kan udføre følgende opgaver i vinduet Avanceret :

• Konfigurere og planlægge forskellige scanninger.

• Ændre firewallindstillingerne.

• Konfigurere Norton Safe Web til browsere.

• Se Sikkerhedshistorik.

• Se de karantænesatte elementer i vinduet Sikkerhedshistorik.

• Se oversigten over netværksaktivitet.

• Aktivere funktionerne Diskret tilstand, Fejlstyring og Automatiske opgraderinger.

Desuden kan du vælge at aktivere eller deaktivere beskyttelsesfunktionerne i dette vindue.

Rens

Giver dig mulighed for at scanne for og fjerne følgende typer spamfiler på computeren:

• Spamfiler i operativsystemet

• Cache- og logfiler for programmer

• Dubletter og lignende filer

Du kan klikke på Kør nu for at få Norton-programmet til at scanne for og vise en liste over spamfiler på computeren. Du skal gennemse scanningsresultaterne, før du fjerner spamfilerne fra computeren. Du kan bruge ikonet for Indstillinger ved siden af Kør nu, hvis du vil konfigurere Norton Clean-indstillingerne.

Du kan bruge linket Hjælp øverst i hovedvinduet, hvis du vil udføre følgende handlinger:

• Få adgang til onlinehjælpen og supportfunktioner

• Aktivering

• Opgrader Norton-programmet til den nyeste version (denne mulighed vises kun, hvis Symantec har udgivet en ny version).

• Se oplysninger om programmet, f.eks. versionsnummer, serienummer, meddelelser om tredjeparter osv.

Din aktiveringsstatus vises nederst i hovedvinduet, indtil du aktiverer tjenesten. Du kan bruge funktionen Aktivér nu til at aktivere Norton-tjenesten.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80849085_nsmac_sos_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 26/10/2017