Hovedvinduet i Norton-programmet

Norton Internet Security er markedets hurtigste og letteste samlede løsning til beskyttelse af din Mac og alle dine onlineaktiviteter.

I hovedvinduet i Norton-programmet er alle funktioner samlet til de aktiviteter, du kan udføre med programmet. Du kan få adgang til programmets vigtigste funktioner og administrere Mac-computerens ydeevne i hovedvinduet.

Du kan ikke få adgang til Norton-kontoen, hvis du er Norton Small Business-bruger.

Du kan bruge følgende funktioner til at udføre vigtige opgaver i Norton-programmet:

Sikkerhed

Gør det muligt at se den overordnede beskyttelsesstatus for computeren.

Når systemstatussen er Sikker, er computeren fuldt beskyttet. Når systemstatussen er Bemærk, skal du sørge for at løse alle problemer. Når systemstatussen er I fare, skal du straks løse problemerne.

Når systemstatussen er I fare eller Bemærk, er der en funktion til at løse alle problemerne samtidig i dette afsnit.

Scanninger

Giver adgang til forskellige typer af scanninger, som beskytter computeren og dine følsomme data.

Du kan bruge funktionen Scanninger og afvikle følgende typer af scanninger:

• Hurtig scanning : Scanner hjemmemapperne på din Mac.

• Komplet scanning : Scanner valgte diske for at fjerne virus og andre sikkerhedstrusler.

• Arkivscanning : Scanner et bestemt arkiv eller en bestemt mappe på din Mac og fjerner alle sikkerhedstrusler.

• Planlagt scanning : Giver mulighed for at konfigurere en planlagt scanning. Norton-programmet scanner automatisk din Mac-computer på den dato og det klokkeslæt, som du vælger.

LiveUpdate

Gør det muligt at køre LiveUpdate for at downloade de seneste virusdefinitioner og programopdateringer.

Norton-programmet bruger de seneste virusdefinitioner fra Symantecs servere til at registrere og fjerne de nyeste sikkerhedstrusler.

Hvad gør jeg, hvis jeg ser en LiveUpdate-fejl?

Avanceret

Gør det muligt at åbne vinduet Avanceret.

Du kan udføre følgende opgaver i vinduet Avanceret :

• Konfigurere og planlægge forskellige scanninger.

• Ændre firewallindstillingerne.

• Konfigurere Norton Safe Web til browsere.

• Beskytte arkiver med følsomme data.

• Se Sikkerhedshistorik.

• Se de karantænesatte elementer i vinduet Sikkerhedshistorik.

• Se oversigten over netværksaktivitet.

• Aktivering af funktionerne Diskret tilstand og Håndtering af fejl.

Desuden kan du vælge at aktivere eller deaktivere beskyttelsesfunktionerne i dette vindue.

Tilføj enheder

Gør det muligt at installere den seneste version af Norton-programmet på andre enheder.

Det sikrer, at din Mac-computer og andre enheder beskyttes af Norton.

Du kan bruge funktionen Kom godt i gang til at få adgang til din Norton-konto. Du kan bruge loginoplysningerne til din Norton-konto til at logge på Norton.

Når du har logget på, kan du bruge funktionen Installér på en anden enhed og installere programmet på en anden enhed som beskrevet i vejledningen på skærmen.

I nogle versioner af Norton-programmet er der muligvis ikke adgang til Norton-kontoen.

I Norton-programmet er der også link til de mest brugte funktioner øverst i hovedvinduet. Du kan bruge linket Konto til at få adgang til din Norton-konto. Med linket Hjælp kan du:

• Få adgang til din Norton-konto

• Få adgang til onlinehjælpen og supportfunktioner

• Få en rundtur i programmet

• Kontrollere status for dit abonnement

• Tilføje enheder

• Indtaste en produktnøgle

• Se oplysninger om programmet, f.eks. versionsnummer, serienummer, meddelelser om tredjeparter osv.

Med Norton får du en meddelelsestjeneste, så du kan se meddelelser baseret på din Norton-tjeneste. Du kan bruge linket Meddelelse i Norton-programmets hovedvindue, hvis du vil se meddelelserne. Du kan få flere oplysninger i Meddelelse.

Din aktiveringsstatus eller abonnementsstatus vises nederst i hovedvinduet. Du kan bruge funktionen Aktivér nu eller Forny nu til at aktivere eller forny abonnementet på dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80849085_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 24/08/2016