Jeg vil gerne konfigurere Identity Safe til andre brugere på min computer

Hvis du vil konfigurere Identity Safe, skal hver bruger have en Norton-konto og en online boks. Hvis brugeren har en Norton-konto, kan den bruges til oprettelse af en online boks. Ellers kan du oprette nye Norton-konti til andre brugere.

Konfigurer Identity Safe til en anden bruger

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Identity Safe.

5. Hvis du bliver bedt om at indtaste adgangskoden til onlineboksen, er der i forvejen en bruger, der er logget på. Klik på Log på som en anden bruger.

6. Klik på Log ind.

7. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Hvis der allerede findes en Norton-konto, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden og klikke på Log på.

• Hvis brugeren ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret en ny Norton-konto. Følg instrukserne på skærmen for at oprette en Norton-konto.

8. Indtast din adgangskode i vinduet Oprettelse af ny boks: adgangskode til boks, og klik på Næste.

Adgangskoden til boksen er anderledes end den til Norton-kontoen.

9. Indtast adgangskoden igen i feltet Oprettelse af ny boks: bekræft adgangskode, og klik på Næste.

10. Indtast et adgangskodetip i feltet Oprettelse af ny boks: adgangskodetip, og klik på Næste.

11. Klik på Udfør.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80744567_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/03/2016