Fejlen "Der opstod timeout for handlingen. Kontrollér netværksforbindelsen, og prøv igen"

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kontrol af adgang til boksen via en webbrowser

1. Log på webstedet for Norton Identity Safe ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Indtast adgangskoden til din online boks i vinduet Åbn din boks, og klik på Åbn boks.

Fortsæt til trin 2, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 2

Deaktiver Begrænsning af netværksanvendelse

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. På fanen Generelle indstillinger ud for Begrænsning af netværksanvendelse skal du flytte skydeknappen til Fra.

5. Klik på Anvend, og derefter på Luk.

Fortsæt til trin 3, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 3

Log midlertidigt af Norton Identity Safe-boksen

1. Log af Norton Identity Safe-boksen på din computer og alle dine enheder.

2. Genstart computeren.

3. Log på din online boks til Norton Identity Safe fra din computer.

Hvis fejlmeddelelsen "Din Norton-konto er låst midlertidigt på grund af for mange mislykkede loginforsøg ..." vises, skal du ikke forsøge at logge på Identity Safe-boksen på nogen enheder i én time.

Fortsæt til trin 4, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 4

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v80736480_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/03/2018