Fejlen "Der opstod timeout for handlingen. Kontrollér netværksforbindelsen, og prøv igen" vises, når jeg logger på onlineboksen for Identity Safe

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Kontrol af adgang til boksen via en webbrowser

1. Log på webstedet for Norton Identity Safe ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Indtast adgangskoden til din online boks i vinduet Åbn din boks, og klik på Åbn boks.

Fortsæt til trin 2, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 2

Deaktiver Begrænsning af netværksanvendelse

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger. På fanen Generelle indstillinger ud for Begrænsning af netværksanvendelse skal du flytte skydeknappen til Fra.

4. Klik på Anvend, og derefter på Luk.

Fortsæt til trin 3, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 3

Log midlertidigt af Norton Identity Safe-boksen

1. Log af Norton Identity Safe-boksen på din computer og alle dine enheder.

2. Genstart computeren.

3. Log på din online boks til Norton Identity Safe fra din computer.

Hvis fejlmeddelelsen "Din Norton-konto er låst midlertidigt på grund af for mange mislykkede loginforsøg ..." vises, skal du ikke forsøge at logge på Identity Safe-boksen på nogen enheder i én time.

Fortsæt til trin 4, hvis problemet ikke er løst.

TRIN 4

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har modtaget Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du springe dette trin over og køre Nortons fjernelsesværktøj.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. På skrivebordet i Windows skal du dobbeltklikke på ikonet NRnR.

3. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

4. Klik på Remove & Reinstall, og følg anvisningerne på skærmen.

5. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80736480_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016