Hvordan åbner jeg min boks, når jeg logger på med en anden computer?

Loginoplysningerne i din onlineboks gemmes på Nortons websted, og du kan få adgang til dem på enhver computer, som har internetadgang, eller hvor Norton Internet Security eller Norton 360 er installeret. For at kunne logge på din fra en hvilken som helst computer skal du bruge din Norton-konto.

Adgang til din boks fra en anden computer

1. Start webbrowseren.

2. Klik på BOKSEN ER LUKKET i Norton-værktøjslinjen for at åbne din online boks.

3. Hvis en bruger allerede er logget på, vises vinduet Boksen er lukket.

Klik på brugernavnet nederst i vinduet Norton Identity Safe, og vælg Log på som en anden bruger.

4. Hvis ingen brugere er logget på, eller du logger på som en anden bruger, skal du indtaste din mailadresse og klikke på Næste.

5. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

6. Indtast adgangskoden til din boks i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn. Klik på Vis huskeregel til adgangskode, hvis du ikke kan huske adgangskoden.

7. Når du er færdig med at bruge loginoplysningerne, kan du klikke på BOKSEN ER ÅBEN og lukke boksen ved at flytte skydeknappen nederst til højre.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80684480_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 03/02/2014