Få adgang til din Norton Password Manager-boks, når du er logget på fra en anden computer

Loginoplysningerne i din onlineboks gemmes på Nortons websted, og du kan få adgang til dem på enhver computer, som har internetadgang, eller hvor Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Security er installeret. For at kunne logge på din fra en hvilken som helst computer skal du bruge din Norton-konto.

Adgang til din boks fra en anden computer

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på Onlinesikkerhed i hovedvinduet i, og klik derefter på Password Manager.

3. Hvis en bruger allerede er logget på, vises vinduet Boksen er lukket.

Klik på brugernavnet nederst i vinduet Norton Password Manager, og vælg Log på som en anden bruger.

4. Hvis ingen bruger er logget på, eller du logger på som en anden bruger, skal du klikke på Log på.

5. Indtast mailadressen til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

6. Indtast adgangskoden til din boks i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn. Klik på Vis huskeregel til adgangskode, hvis du ikke kan huske adgangskoden.

7. Når du er færdig, skal du nederst i vinduet i Norton Password Manager klikke på brugernavnet og vælge Luk boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v80684480_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/10/2018