Jeg vil gerne sikkerhedskopiere data fra min Identity Safe-boks

Dine data i boksen i Identity Safe gemmes online, og du behøver ikke tage backup af dem. Med de nyeste versioner af Norton-programmerne kan du aktivere automatisk backup af data i din Identity Safe-boks til computeren. Du kan også eksportere dem i DAT- eller CSV-formater til din lokale computer.

Eksport af Identity Safe-data

1. Start Norton-programmet.

Hvis du har installeret Norton Identity Safe, skal du gå videre til trin 5.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Identity Safe.

5. Klik på Næste i vinduet Log på, eller opret en konto, hvis mailadressen til din Norton-konto vises.

Hvis ikke, skal du klikke på brugernavnet og vælge Log på som en anden bruger nederst i vinduet, Norton Identity Safe. Derefter skal du indtaste mailadressen til din Norton-konto.

6. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

7. Indtast adgangskoden til din boks i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn.

8. Klik på ikonet Indstillinger, som findes nederst i vinduet Norton Identity Safe.

9. Klik på fanen Importér/eksporter.

10. Vælg et af følgende filformater ved siden af Eksportér boks :

• Identity Safe-backupformat - DAT-fil

• Ren tekst - CSV-fil (kun til login og noter)

Hvis du ønsker øget sikkerhed, kan du tage backup af dataene med en adgangskode. Automatisk sikkerhedskopiering er som standard aktiveret i de nyeste versioner. Denne funktion gemmer en kopi af dine Identity Safe-data på din lokale computer på C:\Users\User Name\My Documents\Norton Identity Safe Backups\Norton account name.

11. Klik på Eksportér.

12. Indtast adgangskoden til din boks i vinduet Beskyttet med adgangskode, og klik på OK for at eksportere dine Identity Safe-data.

13. Vælg en destination, hvor den eksporterede fil skal gemmes, i vinduet Gem som, og klik på Gem.

14. Klik på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80684459_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015