Der vises en fejlmeddelelse om forkert adgangskode, når jeg logger på Norton Identity Safe-boksen

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Hvis du vil have adgang til din online boks, skal du først logge på din Norton-konto og derefter logge på din Identity Safe-boks. Hvis du modtager en fejlmeddelelse om en forkert adgangskode, skal du vide, om fejlen skyldes adgangskoden til Norton-kontoen eller Identity Safe.

TRIN 1

Log på Norton-kontoen via Norton Identity Safe-værktøjslinjen

1. Klik på Boksen er lukket, hvis Norton Identity Safe-værktøjslinjen i browseren viser Boksen er lukket.

2. Indtast din mailadresse, og klik på Næste.

3. Indtast adgangskoden til din Norton-konto og klik på Log på. Klik på Har du glemt adgangskoden?, hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Norton-konto, og følg anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

Når du er logget på Norton-kontoen, skal du indtaste adgangskoden til din Identity Safe-boks.

TRIN 2

Log på Norton Identity Safe-boksen

1. Indtast adgangskoden til Identity Safe-boksen. Klik på Vis huskeregel til adgangskode, hvis du har glemt adgangskoden til boksen.

2. Hvis du har glemt adgangskoden til boksen, og huskereglen til adgangskoden ikke hjælper, skal du slette online boksen til Identity Safe.

Hvis du har glemt adgangskoden til din Identity Safe-boks, kan du ikke nulstille eller gendanne adgangskoden til boksen af sikkerhedsmæssige grunde. Når du sletter online boksen, slettes alle dine gemte data. Men hvis du har eksporteret eller sikkerhedskopieret boksen, kan disse data importeres i din nye boks. Du kan finde flere oplysninger i Import af dine Identity Safe-data.

3. Du kan slette din Identity Safe-boks ved at indtaste en forkert adgangskode tre gange og vælge klik her.

4. Klik på Ja, slet min boks.

5. Indtast adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Slet min boks.

6. Klik på Ja i dialogboksen, hvor du skal bekræfte, hvis du vil slette boksen permanent.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80684438_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016