Sådan retter du fejl pga. forkert adgangskode, når du logger på Norton Password Manager-boksen

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Hvis du vil have adgang til din onlineboks, skal du først logge på din Norton-konto og derefter logge på din Norton Password Manager-boks. Adgangskoden til din Norton-konto bruges til at identificere dig og din onlineboks. Den giver dig også adgang til andre Norton-tjenester. Adgangskoden til din boks bruges som en nøgle, der beskytter dine data i boksen. Hvis du modtager en fejlmeddelelse om en forkert adgangskode, skal du vide, om fejlen skyldes adgangskoden til Norton-kontoen eller Norton Password Manager.

Hvis du har glemt adgangskoden til boksen, og adgangskodetippet ikke hjælper, kan du nulstille adgangskode til boksen fra din mobilenhed. Du kan finde flere oplysninger i Nulstil eller skift adgangskoden til din Norton Password Manager-boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v80684438
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/11/2019