Jeg vil gerne åbne boksen via Norton Identity Safe-værktøjslinjen

Norton Identity Safe-værktøjslinjen kan bruges i følgende browsere: Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Du kan logge på din online boks via Norton-værktøjslinjen, og derfra kan du få adgang til dine loginoplysninger og opdatere dem. Norton-værktøjslinjen findes som regel under adresselinjen.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80684417_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/03/2017