Jeg vil gerne åbne boksen i Norton Identity Safe-værktøjslinjen

Norton Identity Safe-værktøjslinjen kan bruges i følgende browsere: Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Du kan logge på din online boks via Norton-værktøjslinjen, og derfra kan du få adgang til dine loginoplysninger og opdatere dem. Norton-værktøjslinjen findes som regel under adresselinjen.

Klik på Boksen er lukket, hvis Norton Identity Safe-værktøjslinjen i browseren viser Boksen er lukket.

Vælg en følgende muligheder, alt efter hvordan vinduet vises:

• Gå til trin 1, hvis vinduet Log på eller opret konto vises.

• Gå til trin 2, hvis vinduet Boks lukket vises.

TRIN 1

Log på Norton-kontoen via Norton Identity Safe-værktøjslinjen

Du skal være logget på med loginoplysningerne til Norton-kontoen, før du kan få adgang til boksen.

1. Indtast din mailadresse i vinduet Log på eller opret en konto, og klik på Næste.

2. Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på. Klik på Har du glemt adgangskoden?, hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Norton-konto, og følg anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

Adgangskoden til Norton-kontoen er anderledes end den til Identity Safe-boksen.

Gå til trin 2 for at logge på boksen.

TRIN 2

Log på boksen via Norton Identity Safe-værktøjslinjen

1. Indtast adgangskoden til din Identity Safe-boks i vinduet Boks lukket, og klik på Åbn. Klik på Vis huskeregel til adgangskode, hvis du ikke kan huske adgangskoden.

Adgangskoden til Identity Safe-boksen er anderledes end den til Norton-kontoen.

2. Når du logger på boksen, viser Norton Identity Safe-værktøjslinjen Boksen er åben. Du kan se dine gemte loginoplysninger under Loginoplysninger.

3. Når du besøger et websted, hvor du har gemt loginoplysninger, bliver du også bedt om at indtaste adgangskoden til din boks. Indtast adgangskoden til din boks, og klik på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80684417_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015