Konfiguration af Norton Password Manager

Hvis du vil konfigurere din Norton Password Manager-onlineboks, skal du have en Norton-konto. Norton Password Manager-onlineboksen knyttes til din Norton-konto. Før du opretter en onlineboks, skal du logge på din Norton-konto for at kontrollere, at du har adgang til den.

Oprettelse af en onlineboks i Norton

1. Start Norton.

2. Dobbeltklik på onlinesikkerhed i hovedvinduet.

3. Klik på Password Manager.

4. Indtast din mailadresse i vinduet Log på eller opret en konto, og klik på Næste.

Du kan også oprette en Norton-konto, når du opretter din onlineboks. Jeg har brug for hjælp til at finde min Norton-konto

5. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

• Udfyld oplysningerne i vinduet Opret din Norton-konto, hvis du bliver bedt om dette, og klik på Acceptér og tilmeld.

6. Indtast din adgangskode i vinduet Ny oprettelse af boks: Adgangskode til boks, og klik på Næste.

Adgangskoden skal opfylde alle kriterier for at blive godkendt.

7. Indtast adgangskoden igen i vinduet Ny oprettelse af boks: bekræft adgangskode, og klik på Næste.

8. Indtast en huskeregel for adgangskoden i vinduet Ny oprettelse af boks: huskeregel for adgangskode, og klik på Næste.

9. Klik på Importer, og følg anvisningerne på skærmen, hvis du allerede har en backup af dine Norton Password Manager-data.

10. Klik på Udfør.

Oprettelse af en onlineboks via Norton Password Manager-udvidelsen

Disse trin gælder for browserne Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager øverst til højre i browservinduet.

2. Klik på Log på i vinduet Log på.

3. I vinduet Velkommen til Norton skal du klikke på Opret en konto.

4. Angiv de relevante oplysninger på fanen Opret en konto, og klik på Opret konto.

5. I vinduet Der blev ikke registreret nogen boks skal du klikke på Opret boks.

6. Indtast adgangskoden i vinduet Opret din boks, og klik på Næste.

Adgangskoden skal opfylde alle kriterier for at blive godkendt.

7. Indtast adgangskoden igen, og klik på Næste.

8. Skriv et tip, som kan minde dig om adgangskoden, og klik på Opret boks.

9. I vinduet Installation udført skal du klikke på Åbn min boks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v80684246_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/09/2018