Jeg har brug for hjælp til at konfigurere Norton Identity Safe

Hvis du vil konfigurere din Norton Identity Safe-onlineboks, skal du have en Norton-konto. Norton Identity Safe-onlineboksen knyttes til din Norton-konto. Før du opretter en onlineboks, skal du logge på din Norton-konto for at kontrollere, at du har adgang til den.

TRIN 1

Aktivér Norton-værktøjslinjen

• Norton-værktøjslinjen installeres sammen med Norton-programmer som Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security, Norton Security med Backup og Norton Identity Safe. Hvis værktøjslinjen ikke vises i internetbrowseren, skal du aktivere den manuelt.

Du kan læse, hvordan værktøjslinjen aktiveres, i Jeg kan ikke finde Norton Identity Safe-værktøjslinjen i min internetbrowser.

Gå til trin 2, når du har aktiveret Norton-værktøjslinjen.

TRIN 2

Opret en online boks

1. Start Norton-programmet.

Fortsæt til trin 5, hvis du har downloadet Norton Identity Safe på Nortons websted.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Identitetsbeskyttelse under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Identity Safe.

5. Indtast din mailadresse i vinduet Log på eller opret en konto, og klik på Næste.

Du kan også oprette en Norton-konto, når du opretter din onlineboks. Jeg har brug for hjælp til at finde min Norton-konto

6. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Indtast adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Log på, og klik på Log på.

• Udfyld oplysningerne i vinduet Opret din Norton-konto, hvis du bliver bedt om dette, og klik på Acceptér og tilmeld.

7. Indtast din adgangskode i vinduet Ny oprettelse af boks: Adgangskode til boks, og klik på Næste.

Adgangskoden skal opfylde alle kriterier for at blive godkendt.

8. Indtast adgangskoden igen i vinduet Ny oprettelse af boks: bekræft adgangskode, og klik på Næste.

9. Indtast en huskeregel for adgangskoden i vinduet Ny oprettelse af boks: huskeregel for adgangskode, og klik på Næste.

10. Klik på Importer, og følg anvisningerne på skærmen, hvis du allerede har en backup af dine Identity Safe-data.

11. Klik på Udfør.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80684246_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/06/2016