Norton advarer om, at den downloadede fil ikke er sikker, og sletter den

Dette problem kan opstå, hvis den fil, du har downloadet, anses for ikke at være sikker på grund af et dårligt omdømme. Download Insight-funktionen i Norton-programmet giver oplysninger om omdømmet på alle eksekverbare filer, du har downloadet fra internettet og handler ud fra filens tillidsniveau. Oplysningerne angiver, om det er sikkert at downloade og køre filen på computeren.

Som standard lader Download Insight dig installere alle sikre filer. I tilfælde af en usikker fil giver Download Insight dig besked om, at Norton-programmet har registreret filen som en trussel og har fjernet den. Ved filer med ukendt tillidsniveau bliver du i Download Insight bedt om at vælge, hvad du ønsker at gøre med denne fil.

Hvis du vil downloade en fil, som du ved er sikker, men Norton sletter den på grund af dens dårlige omdømme, skal du midlertidigt slå funktionen Downloadoplysninger fra for at downloade. Sørg for, at funktionen bliver slået til igen, efter du har downloadet filen.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Slå Downloadoplysninger fra

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Detaljerede indstillinger skal du klikke på Firewall.

4. På fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse ved siden af Downloadoplysninger skal du flytte skydeknappen til højre, så den står på Fra.

5. Klik på Anvend i vinduet Indstillinger.

6. I dialogboksen Sikkerhedsanmodning skal du i rullelisten vælge den periode, du vil slå Download Insight fra i, og derefter klikke på OK.

7. Klik på Ok.

Hvis du er sikker på, at en fil er i orden, kan du udelade filer eller mapper fra scanninger.

Udelad filer eller mapper fra scanning

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Detaljerede indstillinger skal du klikke på Antivirus.

4. Klik på Konfigurer [+] ved siden af Elementer. der skal udelades fra registrering af Auto-Protect, SONAR og Oplysninger om downloads på fanen Scanninger og risici.

5. I vinduet Realtidsundtagelser skal du klikke på Tilføj filer eller Tilføj mapper.

6. I vinduet Tilføj element skal du finde filen eller mappen og derefter klikke på OK.

7. Klik på Anvend og derefter på OK.

Hvis du er helt sikker på, at filen ikke er en trussel, kan du sende filen som en registrering af en falsk advarsel til Symantec. Før du indsender en falsk advarsel, skal du sørge for, at dit Norton-program har de nyeste definitionsopdateringer. Kør LiveUpdate for at installere alle de opdateringer, der findes til dit Norton-program. Hvis den falske advarsel fortsætter med de nyeste definitioner, skal du rapportere til Symantec. Linket til indsendelse af en falsk advarsel varierer, afhængigt af den pågældende registrering eller den advarsel, som du modtager.

Rapportér en mulig forkert registrering (falsk advarsel).

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80629965_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/08/2017