Jeg vil gerne vide mere om et Norton-programs funktioner eller indstillinger

Hvis du har installeret Norton-programmet og vil lære mere om programmets funktioner og indstillinger i grænsefladen, kan du læse hjælpeemnerne, som der er links til i de pågældende vinduer.

Få adgang til hjælpeemner om Norton-programmer

1. Start Norton-programmet.

2. Få adgang til funktioner eller indstillinger, som du vil vide mere om.

3. Klik på Hjælp eller ? -værktøjstipikonet, alt efter hvad der vises på skærmen.

4. Læs hjælpeemnet, der åbnes, hvis du vil vide mere om, hvad funktionen er, og hvordan den konfigureres.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80441156_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 24/10/2013