Jeg har modtaget en mail til nulstilling af adgangskoden til Norton, men jeg har ikke anmodet om det

Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du ikke har anmodet om at gendanne adgangskoden, kan du ignorere denne mail, og adgangskoden bliver ikke ændret.

Hvorfor modtog jeg denne mail?

• Mailen med glemt adgangskode bliver sendt til dig, når din mailadresse bliver indtastet på Nortons webside til gendannelse af adgangskode.

Du har modtaget mailen som en del af processen til gendannelse af adgangskoden for at holde din konto beskyttet. Adgangskoden kan kun nulstilles via linket i mailen. Hvis du ikke har anmodet om gendannelse af din adgangskode, skal du ignorere denne mail, og adgangskoden bliver ikke ændret.

Oplysninger om mail

• Mail om gendannelse af adgangskode fra Norton indeholder følgende oplysninger:

• Fra: norton@symantec.com

• Emne: Nulstil Norton-adgangskoden

• Link til nulstilling af adgangskoden i mailen går til serveren login.norton.com

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80134132_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 05/07/2016