Jeg modtager en fejlmeddelelse, når jeg forsøger at opdatere faktureringsoplysningerne i min Norton Account

Vi har kendskab til en fejl, der forhindrer godkendelse af visse kreditkort til faktureringsoplysningerne i din Automatiske fornyelse, og vi arbejder på at rette den. I mellemtiden kan du deaktivere Automatisk fornyelse og forny dit Norton-program manuelt. På den måde bibeholder du din beskyttelse, og du kan tilmelde dig den automatiske fornyelse igen til næste år, når du køber.

TRIN 1

Deaktiver Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Gå til din Norton Account.

2. Klik på Log på.

3. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden til din Norton Account, og klik derefter på Log på.

4. Klik på Automatisk fornyelse.

5. Klik på Fra ud for det Norton-program, som du vil deaktivere Automatisk fornyelse for.

6. Når der vises en meddelelse, skal du klikke på Deaktiver.

7. Du bliver bedt om at forny abonnementet på Norton-programmet manuelt, næste gang det udløber.

TRIN 2

Forny dit Norton-program

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Forny ud for Abonnementstatus.

3. Klik på Forny mit abonnement.

Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.

4. På den webside, der åbnes, skal du vælge det produkt, du ønsker at forny, dit land og dit sprog.

5. Klik på Fortsæt.

Følg vejledningen på skærmen for at købe en abonnementsfornyelse eller et opraderet program.

• Hvis du køber en fornyelse, føjes din nye abonnementsperiode automatisk til dit program.

• Hvis du køber et opgraderet program, skal du hente og installere programmet, som du har købt.

• Hvis du tilmelder dig Automatisk fornyelse, mens du køber, opdateres din faktureringsprofil med kortet, som du brugte ved købet, og automatisk fornyelse finder sted, når dit Norton-program er ved at udløbe næste år.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v80134111_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 07/09/2012