Jeg kan ikke finde mit Norton-programs ikon eller gadget, når jeg har installeret den nyeste version af Norton-programmet

Denne Norton-gadget er udgået og fås ikke længere. Norton-programmets ikon oprettes på dit Windows-skrivebord, når du har installeret den aktuelle version af dit Norton-program.

Hvis du ikke kan finde ikonet til Norton-programmet på skrivebordet, skal du afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet. Hent og kør Norton Remove and Reinstall-værktøjet, som vil afinstallere og dit Norton-program.

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v80030892_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016