Sådan opgraderer du til den nyeste version af Norton Mobile Security fra Google Play Store

Gør et af følgende, alt efter hvor du købte Norton Mobile Security:

• Hvis du har købt det i Google Play Store, vises en opdateringsmeddelelse om den nyeste version i statuslinjen. Tryk på meddelelsesikonet, og følg anvisningerne for at opgradere til den nyeste version.

• Hvis du har købt det hos en forhandler eller i Norton eStore, eller hvis du har købt berettigelse til Norton One eller Norton 360 Multi-Device, vises en meddelelse om en opdatering til Norton Mobile Security via LiveUpdate. Installer den midlertidige opdatering , og hent og installer den nyeste version af Norton Mobile Security fra Google Play Store. Find anvisninger i følgende afsnit.

• Hvis du har købt det fra din enhedsfabrikant eller tjenesteudbyder, skal du ikke opgradere til den nyeste version af Google Play. Du risikerer at miste dit resterende abonnement. Du kan snart hente en opdatering. Hold øje med dette dokument for at se, om oplysningerne opdateres.

Hvis du har installeret ekstramodulet Norton Anti-Theft på din enhed, skal du huske at afinstallere det, før du opgraderer til den nyeste version af Norton Mobile Security. Norton Anti-Theft-funktionerne er nu indbygget i Norton Mobile Security-applikationen.

Opgrader til den nyeste version af Norton Mobile Security

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af enheden:

• Tryk på knappen Menu, og tryk derefter på Indstillinger.

• Tryk på menu-ikonet og derefter på Indstillinger i øverste højre hjørne.

3. Tryk på Kør LiveUpdate.

Der vises en meddelelse om den opdaterede version, der kan hentes.

4. Tryk på Ja i dialogboksen Bemærk! for at køre LiveUpdate via en mobil dataforbindelse.

5. Når LiveUpdate henter den nyeste version af Norton Mobile Security, vises en meddelelse. Tryk på OK for at installere Norton Mobile Security.

6. Installer programmet med dit foretrukne Android-installationsprogram.

7. Tryk på OK for at udskifte den nuværende applikation.

8. Tryk på Installer.

Når installationen er færdig, søger Norton Mobile Security efter de nyeste opdateringer og henter dem til din enhed.

9. Tryk på Åbn.

Dine licensoplysninger og brugerdata overføres til den nye version af Norton Mobile Security.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v79852979_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 14/08/2015