Sådan vælger du det sted, filerne skal gendannes fra

Når Norton-programmet gendanner filer, viser det placeringen af de seneste backupsæt. Du kan ændre det sted, filerne skal gendannes fra. Hvis du f.eks. har backupkopieret dine filer til C-drevet og derefter har backupkopieret filer til cd'er. Du kan så vælge at gendanne filer enten fra drev C eller fra cd'erne.

Sådan vælger du det sted, filerne skal gendannes fra

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Gendan filerne.

2. Klik på Vis alle under Gendan fra i vinduet Gendan filer.

3. Klik på det backupsæt, der skal gendannes, i det vindue, der åbnes, og klik derefter på OK.

Hvis du ikke kan se et backupsæt, skal du kontrollere, at det medie, hvor du gemte backupfilerne, er tilsluttet, og derefter klikke på opdateringsikonet.

4. Foretag eventuelle andre nødvendige ændringer af indstillingerne for gendannelse, og klik derefter på Gendan filer.

5. Du gennemfører gendannelsen ved at følge anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v7927242_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016