Sådan får du vist eller ændrer du en tidsplan for backup

Du kan vælge, at Norton skal køres på et tidspunkt, der passer dig. Du kan konfigurere dine backupper således, at de foretages sent om aftenen eller på et andet tidspunkt, hvor du ikke skal bruge computeren.

Der er følgende indstillinger for tidsplanen for backup:

Automatisk (anbefales)

Vælg denne indstilling, hvis der skal foretages backup, når computeren er tændt men ikke bruges. Når computer ikke er inaktiv, eller hvis computeren er slukket, kan Norton ikke udføre automatisk backup. I så fald flytter Norton backupaktiviteten til køen. Norton kontrollerer, om computeren er inaktiv, så opgaverne i køen kan afvikles. Når computeren er inaktiv, kører Norton en backup og planlægger den næste inden for de næste 24 timer. Du skal sørge for, at der er adgang til backupfilernes placering, når den automatiske backup finder sted.

En gang om ugen

Vælg denne indstilling, hvis du vil angive en eller flere ugedage samt det klokkeslæt, backup skal foretages.

En gang om måneden

Vælg den dag i måneden og det tidspunkt på dagen, hvor backuppen skal foretages.

Markér Kør kun, når computeren er inaktiv for kun at køre automatisk backup i inaktiv tilstand. Hver fjerde time kontrollerer Norton, om din computer er inaktiv.

Manuel tidsplan

Vælg denne funktion, hvis Norton kun skal sikkerhedskopiere dine filer, når du selv starter processen.

Computerens ydeevne optimeres, hvis du planlægger, at de vigtige opgaver skal udføres, mens computeren er inaktiv. Når du planlægger at foretage backup en gang om ugen eller måneden og markerer Kør kun, når systemet er inaktivt, bliver filerne kun backupkopieret af Norton, når computeren ikke bruges til noget andet. Symantec anbefaler, at du vælger indstillingen Kør kun, når computeren er inaktiv, så du ikke berøres af, at opgaverne bliver udført.

Sådan får du vist eller ændrer du en tidsplan for backup

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Vælg en indstilling på fanen Hvornår under Planlæg for at få vist eller ændre backuptidsplanen.

3. Klik på Gem indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v7927220_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016