Sådan føjer du filer og mapper til et backupsæt

Du behøver imidlertid ikke nøjes med at lave backup af de filer, som automatisk registreres og placeres i filkategorierne i Norton Du kan både tilføje filer, der skal sikkerhedskopieres, og udelade filer, der ikke skal sikkerhedskopieres.

Norton giver dig mulighed for at vælge en fil eller en mappe på computeren, som skal medtages i din backup. Hvis du vil føje filer og mapper til et backupsæt, skal du vælge Tilføj eller udelad filer og mapper under fanen Hvad i vinduet Administration af backupsæt.

Du kan også højreklikke på en fil eller en mappe og føje den til et backupsæt vha. punktet Norton Security i genvejsmenuen. Du kan benytte genvejsmenuen, når du har konfigureret en backup, og vinduerne Administration af backupsæt og Gendan filer er lukkede. Når du føjer en fil til et backupsæt i Norton, vises oplysningerne i det vindue, der åbnes, når du klikker på Tilføj eller udelad filer og mapper. Du kan se alle de filer og mapper, du har føjet til din backup.

Du kan også fjerne et element fra listen over, hvad der er med, og hvad der ikke er med i en backup, vha. Fjern fra listen. Funktionen kan vælges i det vindue, der åbnes, når du klikker på Tilføj eller udelad filer og mapper.

Sådan føjer du en fil til et backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Klik på Tilføj eller udelad filer og mapper på fanen Hvad.

3. Klik på Medtag fil i det viste vindue.

4. Nu vises der et vindue, hvor du kan finde den fil, som skal tilføjes, markere den og så klikke på Åbn.

5. Klik på OK.

6. I vinduet Administration af backupsæt skal du klikke på Gem indstillinger.

Tilføjelse af mapper til et backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

2. Klik på Tilføj eller udelad filer og mapper på fanen Hvad.

3. Klik på Medtag mappe i det viste vindue.

4. Nu vises der et vindue, hvor du kan finde og klikke på den mappe, som skal tilføjes, og så klikke på OK.

5. Klik på OK.

6. I vinduet Administration af backupsæt skal du klikke på Gem indstillinger.

Sådan føjer du en fil eller en mappe til et backupsæt i Windows Stifinder

1. I Windows Stifinder skal du højreklikke på filen eller mappen og vælge Norton Security > Føj til backup.

Du kan benytte Føj til backup i genvejsmenuen, når du har konfigureret en backup, og vinduerne Administration af backup og Gendan filer er lukkede.

2. Klik på det backupsæt, du vil føje filen eller mappen til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v7923620_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016