Sådan føjer du filer og mapper til et backupsæt

Norton giver dig mulighed for at vælge en fil eller en mappe på computeren, som skal medtages i din backup. Hvis du vil føje filer og mapper til et backupsæt, skal du vælge Tilføj eller udelad filer og mapper under fanen Hvad i vinduet Administration af backupsæt.

Sådan føjer du en fil til et backupsæt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Klik på Tilføj eller udelad filer og mapper på fanen Hvad.

4. Klik på Medtag fil i det viste vindue.

5. Nu vises der et vindue, hvor du kan finde den fil, som skal tilføjes, markere den og så klikke på Åbn.

6. Klik på OK.

7. Klik på Gem indstillinger i vinduet Administration af backupsæt.

Tilføjelse af mapper til et backupsæt

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

2. Klik på Tilføj eller udelad filer og mapper på fanen Hvad.

3. Klik på Medtag mappe i det viste vindue.

4. Nu vises der et vindue, hvor du kan finde og klikke på den mappe, som skal tilføjes, og så klikke på OK.

5. Klik på OK.

6. Klik på Gem indstillinger i vinduet Administration af backupsæt.

Sådan føjer du en fil eller en mappe til et backupsæt i Windows Stifinder

1. I Windows Stifinder skal du højreklikke på filen eller mappen og vælge Norton Security > Føj til backup.

Du kan benytte Føj til backup i genvejsmenuen, når du har konfigureret en backup, og vinduerne Administration af backup og Gendan filer er lukkede.

2. Klik på det backupsæt, du vil føje filen eller mappen til.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v7923620_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2018