Meddelelsen "Norton-programmet installeres ikke i kompatibilitetstilstand..." vises, når jeg installerer et Norton-program

Fejlen opstår, når du installerer Norton-programmet i kompatibilitetstilstand. Deaktiver kompatibilitetstilstand, og installer Norton-programmet igen.

TRIN 1

Deaktiver kompatibilitetstilstanden

1. Højreklik på installationsprogrammet til Norton-programmet, som du har hentet, og klik på Egenskaber.

Der oprettes som standard en mappe med Noton-installationsfilerne på skrivebordet. Norton-installationsprogrammet findes i denne mappe.

2. Fjern markeringen Kør programmet i kompatibilitetstilstand for i fanen Kompatibilitet under Kompatibilitetstilstand.

3. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

4. Dobbeltklik på Norton-installationsfilen.

Hvis problemet fortsætter, skal du køre Norton Remove and Reinstall-værktøjet.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v78695143_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/03/2017