Meddelelsen "Norton-programmet installeres ikke i kompatibilitetstilstand..." vises, når jeg installerer et Norton-program

Fejlen opstår, når du installerer Norton-programmet i kompatibilitetstilstand. Deaktiver kompatibilitetstilstand, og installer Norton-programmet igen.

Deaktiver kompatibilitetstilstanden

1. Højreklik på installationsprogrammet til Norton-programmet, som du har hentet, og klik på Egenskaber.

Der oprettes som standard en mappe med Noton-installationsfilerne på skrivebordet. Norton-installationsprogrammet findes i denne mappe.

2. Fjern markeringen Kør programmet i kompatibilitetstilstand for i fanen Kompatibilitet under Kompatibilitetstilstand.

3. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

4. Dobbeltklik på Norton-installationsfilen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v78695143_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/07/2016