Find din forsvundne enhed vha. Norton Mobile Security

Norton Mobile Security indeholder følgende funktioner i Tyverisikring, som du kan bruge til at finde og beskytte din bortkomne enhed via internettet eller sms:

Til de sms-baserede og netbaserede funktioner i Tyverisikring benyttes den samme adgangskode, som automatisk genereres, når du registrerer enheden. Du kan logge på Norton for at se eller redigere adgangskoden.

Hvis du har installeret den nyeste version på din enhed, skal du muligvis konfigurere en adgangskode til sms-kommandoer ved hjælp af appen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v78442010_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 08/06/2018