Sådan bruger du Anti-Theft-funktionerne i Norton Mobile Security

I Norton Mobile Security er der følgende Anti-Theft-funktioner, som du kan bruge via sms eller nettet til at finde og beskytte din bortkomne enhed:

• Lås: Du kan låse din bortkomne enhed på webstedet for Norton Mobile Security eller ved at sende en sms.

• Ring: Du kan fortage et opkald til din iOS-enhed via internettet.

• Råb: Du kan udløse en alarm, der tydeligt kan høres, så du kan finde din bortkomne enhed, hvis den er tæt på.

• Find: Du kan finde din bortkomne enhed på et kort eller hente koordinaterne med en sms.

• Smugkig*: Du kan tage et billede ved hjælp af enhedens kamera, så du kan finde din bortkomne enhed. Denne funktion kan ikke bruges via sms.

• Slet: Du kan slette alle dine data og personlige oplysninger fra din bortkomne enhed permanent.

Muligheden for at bruge Smugkig-funktionen afhænger af, hvor du er. I Tyskland er Smugkig-funktionen deaktiveret helt. I resten af EMEA-området kan muligheden Efter anmodning i smugkigfunktionen ikke anvendes. Brugere kan dog overføre og vise billeder, når enheden er låst.

Sms-baseret og netbaseret Anti-Theft bruger den samme adgangskode, som automatisk genereres, når du registrerer enheden. Du kan ændre adgangskoden til Anti-Theft ved at logge på webstedet for Norton Mobile Security ved hjælp af din Norton-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v78442010_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 27/10/2016