Henter og installerer Norton Mobile Utilities

Hent og installér Norton Mobile Utilities

1. Gør et af følgende:

• Start applikationen Play Store på din Android-enhed, og søg efter Norton Mobile Utilities. Åbn siden Mobile Utilities & Task Killer i søgeresultaterne.

• Hvis du åbner siden ved hjælp af din Android-enhed, skal du gå til siden Norton Mobile Utilities i Google Play.

2. Tryk på Installer.

3. Tryk på Accepter & download for at downloade applikationen Norton Mobile Utilities.

4. Når overførslen er færdig, installeres applikationen automatisk. Vent på, at installationen færdiggøres.

5. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Utilities.

6. Tryk på Brugerlicensaftale, og læs licensaftalen.

7. Tryk på Acceptér og start.

Installationen af Norton Mobile Utilities er nu gennemført.

8. Svirp gennem skærmene med oplysninger, og læs om de forskellige funktioner i Norton Mobile Utilities. Tryk på Luk i øverste højre hjørne, når du er færdig.

Installationen af Norton Mobile Utilities er nu gennemført.

Hvis du vil opgradere til den fulde version, skal du trykke på Opgrader til fuld version og følge vejledningen på skærmen for at gennemføre købet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v78312614_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 05/03/2013