Sådan konfigurerer du Anti-Theft-funktionerne i Norton Mobile Security

Du kan konfigurere Norton Mobile Security til at aktivere eller deaktivere de forskellige funktioner i Anti-Theft på din Android-enhed.

Hvis du har installeret Norton Mobile Security på din iPhone eller iPad, aktiveres funktionerne i Anti-Theft automatisk, og de kan ikke deaktiveres manuelt.

Konfigurer funktioner i Anti-Theft på en Android-enhed

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Flyt skydeknappen ved siden af Enhedsadministrator under Tyverisikring for at aktivere funktionen.

Enhedsadministrator skal være aktiveret, hvis du vil forhindre andre i at afinstallere Norton Mobile Security, og hvis du vil bruge funktionerne Slet og Lås.

4. Tryk på Aktivér i dialogboksen Enhedsadministrator for at bekræfte, og tryk derefter på Aktivér.

5. Hvis du ønsker, at dataene på enheden skal slettes efter 10 mislykkedes forsøg på at låse den op, skal du flytte skydeknappen ved siden af Sikkerhedssletning for at aktivere funktionen.

6. Hvis du vil låse enheden, når SIM-kortet bliver fjernet eller udskiftet, skal du flytte skydeknappen ved siden af SIM-kortlås for at aktivere funktionen.

Funktionen SIM-kortlås kan kun bruges på Android-mobiltelefoner.

7. Afslut Norton Mobile Security, når du har opdateret indstillingerne i Anti-Theft.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v78021963_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 28/10/2016