Konfiguration af tyverisikringsfunktionerne i Norton Mobile Security

Du kan konfigurere Norton Mobile Security til at aktivere eller deaktivere de forskellige tyverisikringsfunktioner på din Android-enhed.

Hvis du har installeret Norton Mobile Security på din iPhone eller iPad, aktiveres tyverisikringsfunktionerne automatisk, og indstillingerne for Tyverisikring kan ikke ændres manuelt.

Konfigurer funktioner i Anti-Theft på en Android-enhed

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Stryg gennem skærmene i appen, indtil du når til skærmen Enhed, og tryk derefter på Tyverisikring.

3. Tryk på Konfiguration for at åbne indstillingerne for Enhedsadministration.

Hvis du allerede har konfigureret Tyverisikring, skal du gå videre til linje 9 for at konfigurere tyverisikringsindstillingerne.

4. Tryk på Aktivér for at aktivere Enhedsadministration for Norton Mobile Security.

5. Notér den adgangskode, som kræves for at kunne bruge funktionerne i Tyverisikring, og tryk derefter på OK.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, kan du logge på Norton og finde den der.

6. Hvis tjenesten Placering er slået fra på enheden, skal du i konfigurationsvinduet for Tyverisikring ved siden af Find trykke på Konfigurer

7. Under indstillingerne for Placering skal du flytte skydeknappen ved siden af Placering for at slå det til.

8. Luk indstillingerne for Placering.

9. Du kan aktivere funktionen Sikkerhedssletning ved at slå skydeknappen ud for Sikkerhedssletning til.

Funktionen Sikkerhedssletning sletter dine data fra enheden efter 10 mislykkede adgangsforsøg.

10. Hvis du vil låse enheden, når SIM-kortet bliver fjernet eller udskiftet, skal du slå skydeknappen ud for Låsning af SIM-kortet til.

Funktionen Låsning af SIM-kortet fungerer ikke med enheder med flere SIM-kort.

11. Afslut Norton Mobile Security, når du har opdateret indstillingerne i Anti-Theft.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v78021963_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 23/07/2017