Sådan konfigurerer du en Anti-Malware-scanning i Norton Mobile Security

Du kan konfigurere indstillingerne for antimalware-scanning i Norton Mobile Security for at planlægge antimalware-scanningen. Du kan også aktivere scanning af SD-kortet for yderligere beskyttelse.

Konfigurer Anti-Malware-scanning

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Flyt skydeknappen ved siden af Scanning af systemapps under Scanninger hen på Til for at aktivere funktionen.

4. Hvis du vil inkludere SD-kortet i scanningen, skal du flytte skydeknappen ved siden af Scan SD-kort for at aktivere den.

Scanning af SD-kortet kan forlænge scanningstiden og gøre enheden langsommere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77844172_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 15/03/2018