Sådan konfigurerer du en Anti-Malware-scanning i Norton Mobile Security

Du kan konfigurere indstillingerne for antimalware-scanning i Norton Mobile Security for at planlægge antimalware-scanningen. Du kan også aktivere scanning af SD-kortet for yderligere beskyttelse.

Konfigurer Anti-Malware-scanning

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Under afsnittet Scanninger ved siden af Planlagt skal du vælge en af følgende fra rullelisten:

• Dagligt

• En gang om ugen

• Månedligt

Hvis du ikke vil planlægge en antimalware-scanning, skal du vælge Fra.

Norton Mobile Security er som standard planlagt til at køre anti-malware-scanningen en gang om ugen.

4. Hvis du vil inkludere SD-kortet i scanningen, skal du flytte skydeknappen ved siden af Scan SD-kort for at aktivere den.

Scanning af SD-kortet kan forlænge scanningstiden og gøre enheden langsommere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77844172_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 28/10/2016