Sådan kører du en anti-malware-scanning i Norton Mobile Security

Med Antimalware beskyttes du mod trusler mod mobilenheder, idet der scannes for og fjernes skadelig software og grayware.

Kør en antimalware-scanning

1. Start appen Norton Mobile Security.

2. Tryk på Antimalware på startskærmen i Norton Mobile Security.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på SLÅ TIL, når advarslen Tilladelse kræves vises. Ellers skal du fortsætte til trin 7.

4. Tryk på Norton Security Service.

5. Slå funktionen til ved at flytte skydeknappen ud for Brug tjeneste på skærmen Norton Security Service.

6. Tryk på OK.

7. Tryk på Scan nu for at start scanningen.

Norton Mobile Security scanner efter skadelige apps eller spyware på din enhed. Scanningsresultatet vises, når scanningen er gennemført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77844151_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 24/10/2018