Sådan udføres en Anti-Malware-scanning i Norton Mobile Security

Med Anti-Malware beskyttes du mod trusler mod mobilenheder, idet der scannes for og fjernes skadelig software og grayware.

Kør en anti-malware-scanning

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Tryk på Antimalware på startskærmen i Norton Mobile Security.

3. Tryk på Scan nu for at start scanningen.

Norton Mobile Security scanner efter skadelige apps eller spyware på din enhed. Scanningsresultatet vises, når scanningen er gennemført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77844151_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/10/2016