Aktivering og deaktivering af Web Protection i Norton Mobile Security

Web Protection i Norton Mobile Security opdager og advarer dig om bedrageriske websteder, før du besøger dem. Som standard er Web Protection aktiveret. Vi anbefaler, at du holder Web Protection aktiveret.

Aktivering eller deaktivering af Web Protection

1. Start applikationen Norton Mobile Security på Startskærmen.

2. Afhængigt af din enhed skal du trykke på ikonet eller fanen Webbeskyttelse.

3. Ved siden af Webbeskyttelse findes en skyderknap, der skal indstilles til Til eller Fra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77844130_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sidst ændret: 21/03/2013