Kørsel af LiveUpdate i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security kører automatisk LiveUpdate på foruddefinerede tidspunkter. Du kan også gemme dine månedlige mobilregninger ved kun at hente opdateringer via trådløs forbindelse eller ved at deaktivere opdateringer, mens du roamer.

Kør LiveUpdate

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Scrol gennem indstillingerne til LiveUpdate, og tryk så på Kør LiveUpdate.

LiveUpdate downloader og installerer alle de opdateringer, der er til rådighed. Hvis der vises en advarsel om at køre LiveUpdate, når du har oprettet forbindelse med mobildata, skal du trykke på Ja.

4. Når LiveUpdate er færdig med at installere opdateringerne, skal du afslutte App-indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77490875_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/10/2016