Kør LiveUpdate i Norton Mobile Security

Norton Mobile Security kører automatisk LiveUpdate på foruddefinerede tidspunkter. Du kan også spare penge på dine månedlige mobilregninger ved kun at downloade opdateringer via wi-fi-forbindelser eller ved at deaktivere opdateringer, når du bruger roaming.

Du kan køre LiveUpdate og installere antimalware-opdateringer manuelt på følgende måde:

Kør LiveUpdate

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på App-indstillinger.

3. Gå ned til indstillingerne for LiveUpdate, og tryk derefter på KØR LIVEUPDATE.

LiveUpdate downloader og installerer alle de opdateringer, der er til rådighed. Hvis der vises en advarsel om at køre LiveUpdate, når du har oprettet forbindelse med mobildata, skal du trykke på Ja.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77490875_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 06/06/2018