Konfiguration af opkaldsblokering i Norton Mobile Security

Med funktionen Opkaldsblokering i Norton Mobile Security kan du blokere uønskede opkald fra specifikke numre. Du kan også blokere alle ukendte personer, der ikke er på listen over kontaktpersoner, så de ikke kan kontakte dig.

Funktionen Opkaldsblokering kan kun bruges på Android-telefoner.

Blokering af sms-beskeder understøttes ikke på Android 4.4 og nyere.

Føj en kontaktperson til blokeringslisten

1. Gå til startskærmen, og åbn appen Norton Mobile Security.

2. Stryg gennem skærmene til du når til skærmen Enhed.

3. Tryk på Opkaldsblokering.

4. Hvis du vil blokere opkald og sms-beskeder fra alle ukendte numre på fanen Blokeringsliste, skal du trykke på Bloker alle ukendte personer.

5. Tryk på ikonet Tilføj i nederste højre hjørne, hvis du vil blokere opkald fra bestemte numre.

6. Vælg en kontaktperson fra Opkaldslisten eller fra listen over Kontaktpersoner, og tryk derefter på OK for at bekræfte.

Hvis du ønsker at føje en ny kontaktperson til blokeringslisten, skal du indtaste nummeret og navnet på fanen Ny og derefter trykke på Bloker. Tryk på OK for at bekræfte.

Rediger eller slet en kontakt på blokeringslisten

1. Gå til startskærmen, og åbn appen Norton Mobile Security.

2. Stryg gennem skærmene til du når til skærmen Enhed.

3. Tryk på Opkaldsblokering.

4. Tryk på den kontakt, der skal redigeres eller fjernes, på fanen Blokeringsliste.

5. Gør et af følgende:

• Rediger navnet på kontaktpersonen eller nummeret, og tryk derefter på OK.

• Tryk på Slet for at fjerne kontaktpersonen fra Blokeringsliste.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77490854_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/10/2016