Konfiguration af opkaldsblokering i Norton Mobile Security

Med funktionen Opkaldsblokering i Norton Mobile Security kan du blokere uønskede opkald fra specifikke numre. Du kan også blokere opkald fra de ukendte personer eller alle opkald fra et bestemt land.

Funktionen Opkaldsblokering kan kun bruges på Android-telefoner. Blokering af sms-beskeder understøttes ikke på Android 4.4 og nyere.

Administration af blokeringslisten

1. Gå til startskærmen, og åbn appen Norton Mobile Security.

2. Nederst i hovedvinduet skal du trykke på ikonet Enhed .

3. Tryk på Opkaldsblokering.

4. På fanen Blokeringsliste kan du administrere blokeringslisten på følgende måder:

• Du kan blokere en kontaktperson fra opkaldslogger eller listen over kontakter ved at trykke på ikonet Tilføj og vælge en kontaktperson fra opkaldsloggen eller listen over kontakter. Tryk på OK for at bekræfte.

Du kan også vælge Fjern også fra kontakter? for at fjerne personen.

• Du kan føje en ny kontaktperson til blokeringslisten ved at indtaste nummeret og navnet på fanen Ny og derefter trykke på Bloker dette nummer. Tryk på OK for at bekræfte.

• Du kan blokere alle opkald fra et bestemt land ved at vælge landet og landekoden i rullemenuen under Bloker et land på fanen Nyt. Tryk derefter på Bloker dette land Tryk på OK for at bekræfte.

• Du kan redigere oplysningerne om en kontaktperson ved at trykke på en kontakt på fanen Blokeringsliste og ændre navnet eller nummeret. Tryk derefter på Gem.

• Du kan fjerne en bestemt kontaktperson fra blokeringslisten ved at holde en finger på navnet og stryge til venstre, så ikonet for papirkurven vises. Tryk på ikonet for papirkurven for at slette den pågældende kontakt.

• Du kan fjerne alle kontaktpersonerne på blokeringslisten ved at trykke på Ryd blokeringsliste nederst på skærmen og derefter trykke på OK for at bekræfte.

Konfiguration af indstillinger for Opkaldsblokering

1. Gå til startskærmen, og åbn appen Norton Mobile Security.

2. Nederst i hovedvinduet skal du trykke på ikonet Enhed .

3. Tryk på Opkaldsblokering.

4. Gør følgende under Bloker på fanen Indstillinger :

• Du blokerer alle ukendte personer ved at vælge Ukendte numre.

• Du kan blokere alle ukendte personer, der ikke er på listen over kontaktpersoner, ved at vælge Numre, der ikke er kontakter.

5. Du kan konfigurere beskeder ved at vælge følgende, afhængigt af dine krav, under Spørg mig på fanen Indstillinger :

• Når jeg ofte afviser et nummer, der ikke er i mine kontakter

• Efter et nummer, der ikke er i mine kontakter

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77490854_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 18/09/2018