Funktioner i Norton Mobile Security

Fordele for dig:

• Beskyttelse mod digitale trusler som f.eks. potentielt skadelige apps

• Kontrolknapper, som gør det muligt at sikre dine onlineoplysninger

• Lokalisering af stjålne og bortkomne enheder, når du har brug for det

• Gendannelse og deling af kontaktoplysninger

• Et enkelt abonnement til flere enheder

• Understøtter Android- og iOS-enheder.

Nøglefunktioner til Android-telefoner og tablet-pc'er

• Beskyttende antimalware blokering* :

Forhindrer, at apps med malware og virus bliver installeret på enheden, inden du downloader fra Google Play

• App Advisor for forstyrrende adware*

Giver dig besked, hvis apps indeholder forstyrrende adware, inden du downloader fra Google Play

• Webbeskyttelse med antiphishing* :

Beskytter imod onlinesvindel ved at blokere bedrageriske websteder

• Beskyttelse mod malware :

Scanner og fjerner apps med virus, spyware og andre trusler

• Fjernfinding :

Viser, hvor den bortkomne eller stjålne Android-enhed er, på et kort

• Blokering af opkald og sms'er :

Beskytter mod irriterende uønskede opkald og mobilspam

Funktionen til blokering af sms-beskeder understøttes ikke på Android 4.4 og nyere.

• Privacy Advisor*

Scanner automatisk apps og giver dig besked om risici i forbindelse med personlige oplysninger, inden du downloader apps fra Google Play

• App Advisor for batteri- og dataforbrug*

Advarer dig om, hvis apps har et højt batteri- og dataforbrug, inden du downloader dem fra Google Play

• Sikker surfing*

Beskytter enheden og dine personlige data mod skadelige websteder, som installerer ransomware, trojanske heste og andre trusler.

• Tyverisikring

Låser og sletter personlige oplysninger fra din forsvundne eller stjålne enhed via fjernadgang for at forhindre andre i at få adgang til dem

• Backup af kontakter

Gendanner dine kontaktoplysninger og deler dem på tværs af enhederne

• Låsning af SIM-kortet

Låser øjeblikkeligt din telefon, hvis SIM-kortet fjernes

* Premium-funktioner fås ikke med den gratis version af Norton Mobile Security

Webbeskyttelsesfunktionen kræver en stabil internetforbindelse for at fungere effektivt.

Nøglefunktioner til iPhone eller iPad

• Tyverisikring :

Hjælper dig med at finde din stjålne eller bortkomne iPhone eller iPad på et kort. Du kan også foretage et opkald via internettet til den forsvundne enhed, hvis den ikke er låst.

• Backup af kontakter :

Gendanner dine kontaktoplysninger og deler dem på tværs af dine Android-, iPad- eller iPhone-enheder

Funktionerne på iPad og iPhone fås kun som en del et abonnement på Norton Mobile Security Premium.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v77490791_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 07/03/2016