Planlægning af ydeevne- og sikkerhedsscanninger

Med Indstillinger for opgaveplanlægning kan du indstille Norton til automatisk at undersøge systemets sikkerhed og ydeevne. Du kan angive, hvornår og hvor ofte Norton skal foretage disse undersøgelser.

Der er følgende indstillinger for planlægning af scanninger for sikkerhed og ydeevne:

Automatisk (anbefales)

Computerens sikkerhed og ydeevne undersøges, når computeren er inaktiv.

Med denne indstilling opnår du den bedste beskyttelse af computeren.

En gang om ugen

Computerens sikkerhed og ydeevne undersøges en eller flere gange hver uge.

Du kan vælge, hvilke ugedage og hvilket klokkeslæt scanningen skal køres.

En gang om måneden

Computerens sikkerhed og ydeevne undersøges en gang hver måned.

Du kan vælge, hvilken dag i måneden og på hvilket klokkeslæt scanningen skal køres.

Manuel tidsplan

Der foretages ikke automatiske scanninger for sikkerhed og ydeevne.

Hvis du vælger denne indstilling, bør du regelmæssigt foretage manuelle scanninger af computerens sikkerhed og ydeevne, så du sikrer, at computeren er beskyttet.

Computerens ydeevne er optimal, når de vigtige opgaver udføres, mens computeren er inaktiv. Når du planlægger at køre scanninger ugentligt eller månedligt og samtidig vælger indstillingen Kør kun, når computeren er inaktiv, bliver computeren kun scannet af Norton, når den ikke er i brug. Symantec anbefaler, at du vælger indstillingen Kør kun, når computeren er inaktiv, så du ikke berøres af, at opgaverne bliver udført.

Planlægning af ydeevne- og sikkerhedsscanninger

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Opgaveplanlægning i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Vælg et punkt under Planlæg på fanen Planlægning.

Hvis du klikker på En gang om ugen eller Månedligt, skal du vælge, på hvilket tidspunkt og på hvilken ugedag opgaverne skal køres. Du kan også angive, at de automatiske opgaver kun skal køres, når computeren ikke bruges til noget andet.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v7734375_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/09/2016